Klubaftaler

DE MANGE FORDELE

Der er mange åbenlyse fordele ved at indgå et samarbejde med Li-Ning.

 

- Et af verdens største badminton brands med indgående kendskab til klubbernes mange behov og ønsker.

- Nok markedts bedste bolde.

- Ekstremt højt serviceniveau.

- Uanede muligheder for samarbjde, hvor klubben kan tjene penge til ungdomsafdelingen eller de andre afdelinger.

- M.M

 

BOLDE og/eller TØJ

En aftale med Li-Ning betyder først og fremmest en aftale omkring markedts bedste bolde og tøj af højeste kvalitet. Klubber har forskellige behov, hvorfor en aftale naturligvis strikkes sammen efter den enkelte klub´s behov.

 

KLUBARRANGEMENTER M.M.

Li-Ning råder over nogle af Danmarks absolut bedste spillere og ikke mindst trænere. Således er det en mulighed i samarbejdet, at Li-Ning til specielle

arrangementer stiller med spillere til opvisningskampe, eller træningsaftner a la "træn som en pro" eller, hvad klubben måtte have af ønsker.

 

SPONSORERING AF TRÆNERE/SPILLERE
LI-NING sponserer gerne udvalgte spillere/trænere, som har gjort sig fortjent til det. Og naturligvis også klubbens unge stjerner, der er klubbens fremtid.

 

Delvis sponsorering er af trænere/spillere er også en mulighed, der naturligt kan indgå i en aftale med Li-Ning.

 

KLUBAFTEN
LI-NING afholder gerne klubaftner. Enten hos Li-Ning eller i egen klub. Dette med henblik på, at klubbens medlemmer kan afprøve de mange ketcher-modeller og købe udstyr m.m. Dette til meget fordelagtige priser, hvor der ikke er noget mellemled. 

PRÆMIEKONTO
Som en del af en boldaftale med Li-Ning kan der indgå en præmiekonto, der med fordel kan anvendes til klubbens egne turneringer.

BOLDSPANDE
I en aftale med Li-Ning vil der naturligvis være mulighed for, at få boldspande til de mange brugte bolde der genbruges. Li-Ning´s bolde er netop kendetegnet ved at have

en høj genbrugsværdi.

 

I er altid mere end velkommen til at kontakte os for en nærmere dialog, eller med ønsket om at få tilsendt et tilbud.