Fri fragt over 600,- HURTIG LEVERING 1-3 hverdage Official Li-Ning distributor

SHOWROOM I HERLEV

Marielundvej 45 B, st. 2730 Herlev

Åbningstider:

Mandag: 11.00 - 17.00

Tirsdag:  11.00 - 17.30

Onsdag: 11.00 - 17.00

Torsdag: 11.00 - 17.30

Fredag:  11.00 - 17.00

Lørdage, søndage samt helligedage: Lukket

BESØG VORES SHOWROOM

I vores showroom i Herlev har du mulighed for at komme helt tæt på de mange lækre Li-Ning produkter som f.eks. ketchere, badminton tøj, sko, tasker og tilbehør samt en masse andre Li-Ning produkter. (Bemærk venligst at OUTLET produkter kun kan købes online)

Udover alle vores produkter kan du også altid få opstrenget din ketcher af vores dygtige opstrengningsteam som opstrenger ketchere til de danske Li-Ning spillere som eksempelvis, Anders Skaarup Rasmussen, Kim Astrup, Mathias Christiansen, Alexandra Bøje, Mikkel Mikkelsen, Rikke Søby osv. Så skal du have opstrenget dine ketchere samme sted som stjernerne - så skal dine ketchere opstrenges hos os.

  PROFESSIONEL OPSTRENGNING

Vores personale har mange års erfaring inden for opstrengning og du er som kunde derfor sikret noget af markedets højeste kvalitet inden for opstrengning af badmintonketchere.

Vi strenger udelukkende op på vores Li-Ning E5000 opstrengningsmasker som er specialudviklet til badmintonketchere og er derfor nogle af markedets bedste.

Uanset om du bestiller en ketcher online med opstrengning, eller du indleverer din ketcher til opstrengning i vores showroom, er du altid sikret høj kvalitet. Har du brug for rådgivning om hvilken opstrengning du har behov for samt hvilken streng som passer bedst til dig, er du altid velkommen til at kontakte os.