Fri fragt over 600,- HURTIG LEVERING 1-3 hverdage Official Li-Ning distributor

FORSENDELSE

HURTIG LEVERING INDEN FOR 1-3 HVERDAGE

Har du shoppet online her på Li-Ning.dk og skal have sendt din pakke, kan du vælge vores forsendelsesløsninger med GLS. På vores check-ud side, kan du vælge 3 forskellige leveringsmetoder - nemlig levering med eller uden omdeling samt levering til erhvervsadresse. 

ORDREBEHANDLINGSTID

Hos Li-Ning gør vi alt for at du kan få dine nye Li-Ning produkter leveret hurtigst muligt! Derfor bliver alle ordre plukket og pakket på vores centrallager i Herlev - alle hverdage mellem kl. 06.00 og 12.00. Ønsker du derfor mulighed for, at få din pakke leveret dagen efter, bør din ordre være lagt senest kl. 12.00 i hverdagene. Så skal vi gøre vores bedste for at det lykkedes.

Nogle ordre kan have en længere behandlingstid end andre. Her er der blandt andet tale om, hvis der er tilvalgt opstrengning i ketchere eller navnetryk på tøj. Her kan der forventes op til 48 timers forlænget behandlingstid på disse ordre - dog i 99 % af tilfældene er der tale om maks 24 timers ekstra behandlingstid

INTERNATIONAL FORSENDELSE

Vi sender ordre til mere end hele 30 lande i hele Europa! På Li-Ning.dk er det kun muligt, at få leveret dine ordre til Danmark. Skal du derimod have leveret din ordre til Sverige skal du besøge vores svenske side - Li-Ning.se. Skal ordren leveres til ét af de andre 28 lande, så skal du besøge vores europæiske side - Li-Ning.eu.

FRI FRAGT 

Hvis du handler for mere end 600 kr opnår du nemlig FRI FRAGT til pakkeshop i hele Danmark via GLS.

(Har du gjort brug af at præmiekort kan du først opnå gratis fragt, når du har handlet for 600 kr udover dit præmiekort)

 

Hvis ikke du handler for 600 kr, kan du nedenfor se vores gældende fragtpriser:

  • LEVERING TIL PRIVATADRESSE I DANMARK - 60 KR
  • LEVERING TIL PAKKESHOP I DANMARK - 60 KR
  • LEVERING TIL ERHVERVSADRESSE I DANMARK - 60 KR

 


GRATIS OMBYTNINGSRETUR

Ohh nej! Har du bestilt tøj eller sko som ikke passede som det skulle? Så kan du heldigvis få ombyttet dine produkter, hvis du har købt for mere end 600 kr på den samlede ordre*. Produkterne skal ombyttes inden for 14 dage fra du har modtaget/afhentet din ordre.

HVAD SKAL MAN GØRE?

For at få dine nye produkter frem så hurtigt som muligt, så bør du bestille dem hurtigst muligt. Når du er ved at gennemfører den nye ordre, skal du notere i kommentarfeltet, at der er tale om en ombytning. Så snart vi modtager varen krediteres du for de returnerde produkter, så snart vi modtager dem og har færdigbehandlet din ombytning.

Følg vejledningen nederst på siden.

**Bemærk venligst at produkter som er købt med præmiekort, samt tøj med navnetryk eller opstrengede ketchere ej kan ombyttes.**

 

Ombytning
Enhver standard lagervare kan byttes indenfor 14 dage. Vi betaler returfragten for varer der ombyttes (hvis du bruger returlabel - se her: 
FRAGT / PRISER / RETUR). Vi sender også den eller de ombyttede varer fragtfrit. Forudsat at den sluttelige købspris er over den fragtfrie grænse på de 600 kr. 

 

Præmier købt med præmiekort i vores præmieshop kan IKKE ombyttes.

SÅDAN OMBYTTER DU:

  1. Du har modtaget din ordre og ønsker at ombytte en eller flere produkter.
  2. Lav en ny ordre med de produkter du ønkser at ombytte til. I den nye ordre skriver du i kommentarfeltet, at der er tale om en ombytning samt nævner ordrenummeret på den gamle ordre.
  3. Køb en returlabel til returpakken HER.
  4. Herefter skal produkterne pakkes forsvarligt og indleveres hos en GLS pakkeshop.
  5. Når vi modtager din returpakke kreditere vi beløbet fra din første ordre samt udgiften til returlabelen. 

 


RETURNERING

Skal du bruge en returseddel? Så er det her du kan købe din returlabel. Læs nedenfor hvordan du returere produkter tilbage til os. 

Retursedlen udfyldes og returneres sammen med varerne. Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager, vil beløbet for varen blive tilbageført indenfor 14 dage eller hurtigst muligt. Varer kan kun ombyttes til varer med samme eller lavere pris. Hvis du ønsker en vare til en højere pris, bedes ny ordre afgivet. Du kan også afgive ny ordre med det samme og notere, at det vedrører ombytning. Så krediteres du de returnerede varer så snart vi har modtaget dem.


SÅDAN GØR DU:

1. Bestil og print din returseddel samt returlabel.

2. Pak produkterne som skal sendes retur forsvarligt og sæt returlablen uden på pakken.

3. Aflevér din returpakke i nærmeste GLS Pakkeshop (Husk altid at få kvitteringen med fra GLS ved indlevering af returpakke)

4a. Ved ombytningsretur krediterer vi 60 dkk for dit udlæg af returlabel. 

4b. Ved returnering krediteres du varens beløb inden for 10 - 14 hverdage og udgiften til returfragten dækkes ikke

 

 


CLICK & COLLECT

Skal du bruge en re